top of page

The Crash Club

Delen, uiten, steunen, leren van elkaar

We crashen allemaal wel een keer

Zes bijeenkomsten breng je door met lotgenoten. We maken grote thema's bespreekbaar, zoals de zin én onzin over rouw en verlies, hoe om te gaan met emoties en waarom verdriet eigenlijk liefde is. 

Elke bijeenkomst krijg je een mini-college over het betreffende thema en is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. 

Voor wie?

Iedereen van 17-35 jaar is welkom bij The Crash Club. Een burn-out, het verlies van een ouder of het uitgaan van een relatie; elk verlies kan jou laten 'crashen' waardoor je behoefte hebt aan ondersteuning. We kunnen leren van elkaar en een nieuw perspectief vinden in een ander verhaal. 

Wij bekijken zorgvuldig of de groep zal matchen. 

Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met:

0005784-1024x429.png
Sidenote

The Crash Club is een lotgenotengroep, geen therapie. 

Er is ruimte voor jouw verhaal, en voor het verhaal van de anderen. Mocht je op individueel niveau meer de diepte in willen, raden we je aan naast The Crash Club een vorm van therapie te zoeken. Hulp nodig? Laat het ons weten. 

rv_ch_zingeving.png
Crash Club
Praktische informatie

Tijden: Op zaterdag van 10.00-12.00

Tijdsduur: 6 bijeenkomsten, maximaal 2 uur per keer

Locatie: De Centrale Bibliotheek op het Spui in Den Haag

Bijdrage: €55,-

De prijs is inclusief drinken en snacks.

Aanmelden

Meld je aan via het formulier hieronder of stuur een e-mail naar post@themourning.nl. 

Na aanmelding nemen wij contact met je op voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek en kijken we samen of The Crash Club iets voor jou is. 

Begeleiding

De bijeenkomsten worden begeleid door Ramona Verhoek. Ramona is een afgestudeerd rouwbegeleider en directeur van Stichting The Mourning. Het is haar missie om - na zelf zwaar verlies te hebben ervaren - praten over verlies uit de taboesfeer te halen. 

Schrijf je in voor The Crash Club

In september gaan we weer van start. Wees welkom! Is september te ver weg voor je? Laat het ons weten. We nemen sowieso contact met je op, misschien kunnen we iets anders voor je betekenen. 

Stuur ons een e-mail of vul onderstaand formulier in.

Bedankt, je hoort zo snel mogelijk van ons!

"The Crash Club heeft me de ruimte gegeven om openlijk over mijn verlies te praten en met lotgenoten in contact te komen, hierdoor voelde ik me minder alleen en lijkt het alsof het leven weer een beetje kan gaan stromen omdat ik gehoor gaf aan die behoefte."

bottom of page